Gőzölgő – Forró italok és koncertek az Akváriumban

Kávék, forró csokik, krampampulik és más forró italok mellett koncertek és lemezbemutatók várják a Gőzölgő fesztiválra látogatókat csütörtöktől vasárnapig a budapesti Erzsébet téren és az Akvárium Klubban.

 

A hét második felében forró italok teszik elviselhetőbbé a telet az Erzsébet téri Akvárium Klub feletti sétány kis faházainál, ahol több száz tea- és kávékülönlegességet, pálinkával készült correttókat, kakaókat, forró csokikat, rumpuncsokat, bombardinókat, krampampulit, grogokat, forralt eperbort vagy forralt köleses sört kóstolhatnak az érdeklődők – tájékoztatta az MTI-t a Gödör Klub helyén februárban megnyílt Akvárium.

A Budapest első téli gasztronómiai fesztiváljaként hirdetett Gőzölgő keretében bemutatkoznak a főváros legnépszerűbb kávézói, éttermei és borbárjai, amelyek ezúttal szabadtéren, hőgombák mellett, kerámia bögrékben kínálják gőzölgő italaikat.

Délutánonként barista bemutatók, esténként koncertek egészítik ki a gasztronómiai kínálatot. Csütörtök este Gryllus Dorka berlini együttese, a Rotfront melegít, pénteken az Erik Sumo Band játszik, szombaton pedig a The Moog, az Amber Smith és a Zombie Girlfriend lemezbemutató koncertje hallható az Akvárium Klubban.

Mint a szervezők közölték, a Gőzölgő fesztiválon a hajléktalanokra is gondolnak, akiknek melegruha-gyűjtést tartanak a helyszínen. Az adományokat a Léthatáron Alapítvány utcai szolgálata továbbítja a rászorultaknak.

A fesztivál programjairól a www.gozolgo.hu honlapon találhatók részletes információk.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.