Gyógyszerek és alkohol keverékétől halt meg Whitney Houston

Receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg Whitney Houston amerikai énekesnő.

A törvényszéki orvostani vizsgálat eredményét hétfőn közölték Houston hozzátartozóival – adta hírül a TMZ.com internetes oldal. A hatóságok úgy döntöttek, hogy a sztár holttestét kiadják a családnak, amely azt várhatóan még hétfőn New Jerseybe szállíttatja. A hozzátartozók még nem döntöttek a temetés részleteiről.

Bár találtak vizet az énekesnő tüdejében, valószínűleg nem a fulladás okozta a halálát. Houston szombaton halt meg egy Beverly Hills-i hotelben. A hétfőn kiadott rendőrségi közlemény szerint az énekesnőre eszméletlenül találtak rá a fürdőkádban; a víz alatt feküdt, és “nyilvánvalóan eszméletlen volt”.

“Houstont stábjának tagjai húzták ki a kádból, és azonnal értesítették a szálloda biztonsági személyzetét” – hangzott a kommüniké.

A boncolás teljes eredményét 6-8 héten belül hozzák nyilvánosságra. Ez elsősorban a nyilvános érdeklődésre számot tartó esetekben gyakori – mondta el Ed Winter, a Los Angeles-i törvényszék vezetője.

A 48 éves énekesnő esetében nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat.

Whitney halála óta megnövekedett albumainak eladási száma. Az Amazon.com internetes oldalon a legkelendőbb lemezek húszas listáján az első tíz helyet Houston-album foglalja el.

Az iTunes 200 leggyakrabban letöltött dala közül pedig 42 Whitney Houston slágere. Az első helyen az I Will Allways Love You című dal szerepel.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.