Fidesz: újabb bizonyíték a nemzetközi baloldal magyar kormány elleni támadására

A Fidesz szóvivője szerint “az európai és a magyar szocialisták mai találkozója újabb bizonyítékát adta annak, hogy a nemzetközi baloldal politikai támadást indított Magyarországgal és a magyar kormánnyal szemben”.

 

Selmeczi Gabriella pénteki közleményében úgy fogalmaz: a magyar szocialisták ma azt a Hannes Svobodát látták vendégül, aki “néhány hete alaptalan és aljas hazugságokkal rágalmazta Magyarországot”.

Hannes Svoboda pénteki, Mesterházy Attilával közösen tartott budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: szó sincs Magyarország vagy Orbán Viktor elleni összeesküvésről, “államcsínyről”, az Európai Unió célja a közösségi jog érvényesülése. Az európai szocialisták frakcióvezetője hozzátette: Orbán Viktornak el kellene gondolkodnia azon, hogy még a Silvio Berlusconi vezette Olaszország sem kapott annyi európai kritikát, mint az ő kormánya, aminek – folytatta – talán az az oka, hogy az olasz köztársasági elnök “ellensúlyként működött a kormány fölött (…) a magyar államfő pedig csak aláírja a törvényeket”.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.