Malév – Fidesz: az MSZP tovább folytatja hazug magyarázkodását

A Fidesz szóvivője szerint a Malév ügyében az MSZP tovább folytatja “szánalmas és hazug magyarázkodását”.

 

Selmeczi Gabriella így reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy Józsa István MSZP-s frakcióvezető-helyettes szombati sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja szerint elkerülhető lett volna a Malév leállása, ha a kabinet figyelembe veszi azokat a megoldási javaslatokat, amelyeket a Bajnai-kormány Oszkó Péter vezette pénzügyminisztériuma kidolgozott.

A Fidesz szóvivője szerint azonban a légitársaságot éppen 2007 és 2010 között tették tönkre az utóbbi 20 év egyik legrosszabb privatizációjával, és ezt a döntést csak még rosszabbakkal súlyosbították.

“Az MSZP mélyen hallgasson, és szégyellje magát amiatt, amit a Malévval művelt! A BKV-t az MSZP emberei lopták szét, így Józsa Istvánnak a budapesti közlekedési cég ügyében sem ártana némi önmérséklet” – fogalmazott Selmeczi Gabriella.

facebook:

3 hozzászólás

  1. József Orosz szerint:

    Szinte biztos voltam benne. Még a csődöt is sikerült olyan magyarosra csinálni. Ennek a tisztességes hölgynek a Tescoban lenne a helye, nagybevásárolni a családjának, nem pedig a politikában tetszelegni! Sajtos tanglit azért ne vegyen, mert még valaki letartóztatja!

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.