Budaörsi MSZP – Közlemény: Laczik Zoltán a régi-új elnök

Újabb két évre Laczik Zoltánt választotta elnökké az MSZP budaörsi szervezete. A szocialista pártban január végén alulról felfelé haladó, teljes körű tisztújítás kezdődött. A folyamat végén, a március 31-i kongresszuson választják meg az országos elnököt.

Laczik Zoltán 2010-ben, a párt számára vereséggel zárult parlamenti választásokat követően lett először a budaörsi szervezet elnöke.

– Ma már elsősorban előre kell tekintenünk, jóllehet a 2010-es választási vereség tanulságai nagyon fontosak. Magyarországon most új helyzet van, olyan, amihez az MSZP-nek alkalmazkodnia kell, és úgy szükséges megváltoznia, hogy hiteles szereplője legyen a változtatásnak. Célunk, hogy az MSZP képessé váljon új társadalmi szerződés megkötésére az igazságosabb, szolidárisabb Magyarország megteremtése érdekében – jelentette ki megválasztását követően Laczik Zoltán.

Helyi törekvéseikről szólva elmondta: alapvető feladatuknak tekinti, hogy a budaörsi közéletben tovább szilárdítsák pozícióikat, minél szélesebb körű társadalmi megbecsülést vívjanak ki maguknak. – Csak így vághatunk neki nyugodt lelkiismerettel a 2014-es választási évnek, illetve az esetleges előrehozott választásnak – mondta az újraválasztott elnök.

Comments Closed