Felavatták a budaörsi Euronics mega műszaki áruházat

Egyszerre két, minden eddiginél nagyobb alapterületű, a felső kategóriás műszaki termékek széles kínálatával rendelkező úgynevezett mega áruházat nyit Pest megyében a Vöröskő Kft. cégcsoport – jelentette be a budaörsi áruház avatásán kedden a Kft. ügyvezető igazgatója.

Fliszár Balázs elsősorban arról beszélt, hogy  nagy hangsúlyt fektetnek a vásárlók szakszerű eligazítására.

Korszakváltásnak nevezte az egyenként 1500 négyzetméteres budaörsi, valamint a régióban párhuzamosan nyíló budakalászi, illetve a később átadásra kerülő két fővárosi Euronics mega áruház létrehozását, mert mint hangsúlyozta, nemcsak nagyobb alapterülettel, hanem az eddiginél szélesebb kínálattal tudnak előrukkolni.

Fajcsi Róbert kereskedelmi igazgató hozzátette: a nagyközönség előtt augusztus 10-én megnyíló budaörsi és budakalászi Euronics mega  áruházban kiemelt szerepet kapnak a magas kategóriás termékek, illetve a széles választékban megtalálható filmek, játékszoftverek és telefonok. Jelentős, már az idén egymilliárd forint fölötti árbevételre számítanak a két új egységben.

Mindkét új Pest megyei áruházban 44 ezer cikkből álló kínálat, s 30 főnyi személyzet várja a vásárlókat.

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft-t tulajdonosai magyar személyek. A hódmezővásáhelyi Bravotech Kft.-vel közösen létrehozott Euronics Műszaki Áruházlánc révén 2001. áprilisában csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz.

A Kft. jelenleg 62 üzlettel rendelkezik Magyarországon – főként a Dunántúlon és a keleti régióban. 700 dolgozót foglalkoztat forgalma 2010-ben elérte a 19 milliárd forintot.

Comments Closed