Szájból-szájba élesztette újra vízbe zuhant kutyáját

Dean Allen tizenöt éves és legjobb barátja kutyája, Bronk. Az elválaszthatatlan társak sétálni indultak a nottinghamshire-i Ryton folyó partjára, amikor a tízéves bulterrier belegázolt a vízbe, mert a túlparton egy másik kutyát vett észre.

Csak pár lépést tett az állat a vízben, amikor hirtelen elmerült. Kis gazdája gondolkodás nélkül vetette magát utána és kihúzta a partra. Döbbenten látta, hogy a kutya nem lélegzik, így azonnal elkezdte az újraélesztését.

“Még szerencse, hogy tanultam elsősegélynyújtást, így azonnal tudtam, hogyan kell szívmasszázst adni és szájon át lélegeztetni, így néhány másodperccel később Bronk vizet köhögött föl, majd újra lélegezni kezdett” – idézte fel a sokkoló pillanatokat a Daily Mailnek a fiú és hozzátette: a kutya olyan számára, mint egy családtag, ezért nem gondolkodott egy percig sem, amikor annak életéről volt szó.

Dean édesanyja először nem akarta elhinni a történteket, miután fia otthon elmesélte, de aztán látta, milyen rossz állapotban van még mindig Bronk. Majd miután a kutyát állatorvoshoz vitték, aki oxigént adott neki, amitől jobban lett, megjegyezte: nagyon büszke a fiára.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.