Sziget Fesztivál 2011: A Thirty Seconds To Mars veszi át Amy Winehouse megüresedett helyét

A VOLT Fesztiválon nagy sikert arató amerikai Thirty Seconds To Mars lép fel a Sziget nagyszínpadán Amy Winehouse helyén, aki két hete teljes európai turnéját lemondta.

A Sziget Szervezőiroda hétfői közleményében emlékeztet arra, hogy az idei VOLT-on a legnagyobb sikereket Moby, a Pendulum, a Sum 41 és a Ting Tings mellett a Thirty Seconds To Mars koncertje aratta. Fellépésük napján harmincezren voltak a fesztiválon.

nagy érdeklődést látva a Sziget szervezői úgy gondolták, hogy Amy Winehouse megüresedett helyére őket hívják meg a Sziget nagyszínpadára. Mint írják, “a Thirty Seconds To Mars tagjai hihetetlenül örültek a felkérésnek: VOLT-os koncertjük végén a zenekar frontembere több ezer rajongója előtt jelentette be, hogy a Szigeten újra találkozhatunk velük, pár órával később pedig már Twitter-oldalára is posztolta a hírt”.

Amy Winehouse június 21-én mondta le összes európai koncertjét, így szigetes fellépését is, miután európai turnéja első állomásán kifütyülték, amikor tántorgott a színpadon és többször elrontotta a szöveget.

A Thirty Seconds To Mars, amelyet tavaly már láthatott élőben a Sziget közönsége, augusztus 13-án, a szombati nap utolsó fellépőjeként ad koncertet a Sziget nagyszínpadán.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.