Shrek megnyitotta rondáknak is a gyönyörűek honlapklubját

Több tízezer ronda ember lett gyönyörű, illetve annak minősített egy számítógépes vírusnak köszönhetően a BeautifulPeople.com – gyönyörűemberek – honlapklub által.

A Shrek nevű vírus révén sikerült elárasztaniuk a “rúttörőknek” a számukra eddig zárt “világot”. A klubba csak olyanokat vesznek fel, akiket kellően gyönyörűnek talál a zsűri: a világhálós honlap tagsága. Utóbbi két napon át mérlegelhet a jelentkező fotója és életrajza alapján, hogy támogassa-e az illető felvételét. Akinek sikerül bejutni, az sem ülhet a babérjain, ugyanis ha például láthatóan hízik, “lependerül” a honlapról. (2009 karácsonya után kövéredés miatt mintegy ötezren minősültek “már nem gyönyörűnek” és “repültek” a klubból.)

Mármost Shrek, a vírus – mely nevét egy rút rajzfilmhősről kapta – a zsűrizés szoftverét hatástalanította, így aztán bekerült hat héten át az összes aspiráns a gyönyörűek birodalmába, aminek ők nagyon örültek. Hétfőn viszont nem nagyon örültek, amikor a honlap tulajdonosaitól sajnálkozó e-levelet kaptak, amelyből megtudhatták, hogy tévedés az egész, törölték őket a gyönyörűek hadából, a “külcsínőrség” ismét a helyén áll.

“Akkor fogtunk gyanút, amikor hirtelen nagyot szökkent a taglétszám és az újak között sok olyan akadt, akiről nagy kár lenne portrét festeni” – idézte Greg Hodge-ot, a honlap vezérigazgatóját a The Daily Telegraph című brit lap.

Shrek “bandáját” azután visszaminősítették elbírálandónak, a valódi tagság pedig a bő 30 ezer emberből bő 30 ezret elutasított, azaz csak elenyésző hányaduk ereszthetett gyökeret a gyönyörűek körében.

Shrek után még tart a vizsgálat, feltehetően egy volt alkalmazott fertőzte meg a szoftvert.

A honlap 2002-ben jött létre Dániában elit társközvetítési célból. Immár 700 ezer tagja van, átlagosan hét pályázóból egynek sikerül rákerülnie. Az elutasítási ráta országonként változó, a legmagasabb a britek, oroszok és lengyelek esetében, azaz ők a legrondábbak – a tagok szerint.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.