Az osztrák kancellárral is találkozik Schwarzenegger Bécsben

Bécsbe látogat és az osztrák kancellárral is találkozik a jövő héten Arnold Schwarzenegger – számolt be róla szombaton az osztrák média.

Werner Faymann osztrák kormányfő szóvivője megerősítette az Österreich című lap értesülését, amely szerint a kancellár és az osztrák származású volt kaliforniai kormányzó, filmsztár találkoznak egymással a jövő kedden Schwarzenegger bécsi látogatása alkalmával.

Schwarzenegger az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének (UNIDO) energiaügyi fórumára utazik az osztrák fővárosba.

A Kronen Zeitung című bulvárlap azt is tudni véli, hogy szülővárosában, a Graz melletti Thalban is készülnek Schwarzenegger látogatására. A településen múzeumot akarnak létrehozni világhírű honfitársuknak, ennek megnyitását csak az idén őszre tervezik, de azt remélik, hogy “Arnie” a jövő héten felkeresi Thalt és meglátogatja a készülőfélben lévő kiállítást is.

Schwarzenegger neve az utóbbi időben házasságon kívüli, volt házvezetőnőjével folytatott viszonya miatt szerepelt gyakran a médiában. Feleségével, Maria Shrivertől nem sokkal azelőtt költöztek külön egymástól, hogy a házasságtörő viszony nyilvánosságra került.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.