Földet ettek, mert süteménynek nézték

Földet evett jó pár ember Nagy-Britanniában, mert süteménynek nézte.

Az aprócska földdarabot egy doboz vajhoz csatolta reklámajándékként egy cég, és mellékelt magokat is hozzá arra buzdítva vevőit, hogy ültessenek maguk fűszernövényeket. A süteményt remélő földevőknek így aztán nem kellett okvetlenül üresen enniük talajt, “megbolondíthatták” némi bazsalikom-, kakukkfű-, kapor- és petrezselyemmaggal.

Így sem ízlett nekik.

“Rettenetes volt! Iszonyúan csikorgott!” – idézte a brit Metro újság a 79 éves férfi John Hobbsot, aki egy idősotthon lakója. Hopps fogcsikorgató kulináris élménybeszámolója alapján a “süti” feltehetően nem jó, zsíros földből készült. Az otthonban egyébként nem Hobbs volt az egyetlen, aki ráharapott a földre anélkül, hogy elolvasta volna, mi is az.

“Azért is tévedhettünk, mert ennivalóhoz csatolták. Elvégre, hol van olyan kertészet, amelyik meg szendvicset köt a növényéhez?” – dohogott a férfi.

A brit földevők zöme az idősebb korosztályból került ki. Egy középkorú nő arról számolt be az újságnak, hogy neki az anyósa elégedetlenkedett.

“Átjött hozzánk kezében egy doboz vajjal és azt mondta, hogy nézzük meg, tegnap vette, volt hozzá sütemény is, de irgalmatlan ízű” – idézte Sharon Grange-et a brit Metro.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.