Dzsudzsák átigazol az orosz Anzsi Mahacskalához, sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon

Dzsudzsák Balázs Rómában sikeresen átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, csütörtökön pedig várhatóan bejelentik, hogy a 37-szeres magyar válogatott szélső az orosz Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatához igazol.

Erről a sports.ru internetes oldal számolt be szerdán este, mint ahogyan arról is, hogy a PSV Eindhoven 24 éves futballistájáért 11-12 millió euró körüli összeget fizetnek majd.

Előzőleg az orosz Szport Ekszpressz, valamint a Nemzeti Sport Online is azt írta, hogy Dzsudzsák megállapodott az orosz bajnokságban jelenleg a negyedik helyen álló klub vezetőivel. Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere az MTI érdeklődésére nem kívánta megerősíteni ezt az információt, annyit azonban elárult, hogy védence valóban Olaszországban vesz részt orvosi vizsgálaton.

“Az Anzsi már hivatalosan is jelezte, hogy tárgyal Dzsudzsákkal, a dolgok ezzel komolyra fordultak” – nyilatkozta a Voetbal International honlapnak Marcel Brands, a PSV sportigazgatója.

Május közepén a Szport Ekszpressz azt adta hírül, hogy Dzsudzsákot Mahacskalába – Dagesztán fővárosába – várják, mivel sikerült megállapodnia a brazil Roberto Carlost is foglalkoztató Anzsival az átigazolásról.

Dzsudzsák a Debrecenben kezdte pályafutását, majd 2008-ban a PSV Eindhovenhez igazolt, amellyel holland bajnoki címet nyert. Az eindhovenieknél meghatározó futballista lett, a mostani szezonban bronzérmet nyert a csapattal.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.