Britney Spears szeptember 30-án Budapesten lép fel

Új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turnéján Magyarországon is fellép Britney Spears; a popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője szeptember 30-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik.

Britney Spears új turnéja június 16-án indul az Egyesült Államokban a sacramentói Power Balance arénában. Hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale egyben a hatodik listavezető korongja Amerikában, eddig mintegy 100 millió lemezt adott el – közölte a budapesti koncertet szervező Live Nation kedden az MTI-vel.

Az énekesnő három év kihagyás után jelentkezett új albummal, amelyről a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends is nagy sláger.

A Femme Fatale-turné európai része a tervek szerint szeptember 22-én indul Szentpétervárott, Budapestre Moszkva és Kijev érintésével érkezik az énekes. Októberben svájci, franciaországi, dániai, svédországi, németországi, írországi, nagy-britanniai állomások következnek, novemberben pedig Portugáliában is fellép.

Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként, a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival. A Femme Fatale előtt 2008-ban jelent meg utoljára albuma Circus címmel.

2004 májusában már koncertezett Budapesten. Nemrég a magyar Karmatronic nevű dj-formációt kérte fel, hogy készítse el Till The World Ends című dalának hivatalos remixét.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.