Mr. Bean, Beckham és volt szerelmek a trónörökösi esküvő vendégei között

Mr. Bean, David Beckham és a brit trónörökösi pár egykori szerelmei is jelen lesznek Vilmos herceg és Kate Middleton jövő pénteki esküvőjén.

Vilmos és polgári származású kedvese eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában. A szertartásra 1900 vendég lesz hivatalos, a Buckingham-palotában utána esedékes állófogadásra 600 szerencsés kiválasztottat hívtak meg, a vacsorával és retrodiszkóval egybekötött esti bulira – amelyet Károly walesi herceg, Vilmos édesapja rendez a St. James-palotában – 300-an kaptak meghívót.

A vendéglistát az udvar hivatalosan egyelőre nem ismertette, ám a The Sun – a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap – pénteken közölte, hogy birtokába került egy “titkos lista”.

E névsor tanúsága szerint Vilmos és Kate személyesen 388 közeli barátját hívta meg. Köztük van David Beckham, az angol labdarúgás legnagyobb világsztárja és neje, Victoria, az 1990-es évek példátlan sikerű lánybandája, a Spice Girls egykori énekesnője, aki azóta igen sikeres divattervezővé lépett elő. Victoria Adams-Beckham elismertségét mutatja, hogy korábbi brit sajtóhíradások szerint Kate Middleton az ő alkotásait viseli majd hivatalos megjelenésein, bár az továbbra is hétpecsétes titok, hogy a trónörökösi menyasszony esküvői ruháját ki tervezi.

A hercegi pár által meghívottak listáján szerepel Rowan Atkinson színész is, akit a világ elsősorban a végletekig idétlen vígjátékfigura, Mr. Bean megszemélyesítőjeként ismer.

Vilmos és Kate elegáns gesztussal meghívta a menyegzőre korábbi szerelmeit is.

A The Sun által látott vendéglistán feltűnik például a fiatal trónörökös két korábbi barátnője is, Jessica “Jecca” Craig és Olivia Hunt, Kate pedig egykori kedvesének, Rupert Finchnek küldött meghívót. Vilmos egykori szerelmei közül a brit bulvársajtó korabeli beszámolói szerint elsősorban Jeccának, a Kenyában élő szőke szépségnek lettek volna esélyei komolyabb románcra a herceggel, de aztán ez a kapcsolat valahogy mégis kihűlt.

Rupert Finch akkoriban járt Kate-tel, amikor a későbbi hercegi menyasszony – Vilmos évfolyamtársként – megkezdte tanulmányait a skóciai St. Andrews egyetemén. A jómódú, felső középosztálybeli angol polgárcsaládból származó Kate Middleton annak idején állítólag vissza is utasította a herceg ismerkedési kísérleteit – egy ideig.

Jelen lesz egy másik szőke afrikai szépség, Chelsy Davy is, ő azonban Vilmos öccsének és esküvői tanújának, Harry hercegnek a barátnője – legalábbis néha.

Harry és a modellalkatú, Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát. A kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt, és Chelsy nemrégiben vissza is költözött szüleihez Afrikába.

Harry mindazonáltal – sajtóértesülések szerint – bátyja esküvőjét megpróbálja kihasználni egykori kedvese visszacsábítására. A fiatalabbik herceg állítólag külön kérte Vilmost, hogy vegyék fel Chelsyt a hivatalos vendéglistára, és udvari bennfentesek szerint sem Vilmosnak, sem menyasszonyának nem volt semmi kifogása ez ellen.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.