Őrizetbe vették Nicolas Cage-et egy családi veszekedés miatt

A New Orleans-i rendőrség őrizetbe vette az Oscar-díjas Nicolas Cage-et miután a színész a hétvégén részegen hangosan összeszólalkozott a feleségével a párnak a város francia negyedében bérelt lakása előtt.

A rendőrök pénteken valamivel éjfél előtt, családon belüli erőszak, a köznyugalom megzavarása és nyilvános ittasság vádjával állították elő a 47 éves filmsztárt. Cage-nek május 31-én kell majd megjelennie a bíróság előtt.

Garry Flot, a New Orleans-i rendőrség szóvivőjének közleménye szerint a hazatérő pár az utcán azon kapott össze, hogy valójában melyik is az általuk bérelt ingatlan. A vita hevében Cage megragadta az asszony, a 27 esztendős Alice Kim karját és vonszolni kezdte az általa helyesnek vélt cím felé. Ekkor ért a helyszínre a helybéliek által leintett rendőrautó.

Cage ekkor megpróbált egy taxival elhajtatni a helyszínről, ám az intézkedő rendőrök a szemmel láthatóan súlyosan lerészegedett férfit kiparancsolták az autóból. A színész erre ordítozni kezdett. Nicolas Cage-et a város központi őrszobájára szállították be.

A színészt, aki egyébként Francis Ford Coppola rendező unokaöccse, eddig kétszer jelölték az amerikai filmakadémia elismerésére. 1995-ben el is nyerte az Oscart a Las Vegas, végállomás című filmben nyújtott alakításáért. Az alkotásban Cage egy, az életről lemondott alkoholistát alakít, aki elhatározza, hogy halálra issza magát.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.