FEDEZZE FEL PRÁGA KINCSEIT!

BUSZOS KIRÁNDULÁS

Árak:

Ft/fő/2 éj
reggeli
2 ágyas szoba
08.26 – 08.28
41 900,-

Régió/Környék:

Prága – az Arany Város. Károly-hídon /Karluv most/ hangulatos, Prága egyik fő látványosságának számító, 516 méter hosszú, és 10 méter széles hídon grafikusokkal, utcazenészekkel, mutatványosokkal, és fiatalokkal találkozhatunk. Prága egyik legjelentősebb tere a Vencel-tér, az újváros egyik kulturális és üzleti központja. A prágai vár (Prazsky hrad) Európa legnagyobb várkomplexumának számít, és a Guiness-rekordok könyve szerint maga a vár, 570 méteres hosszával, és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára.

Utazás:

Busszal

Szállás:

Fedezze Fel Prága Kincseit

Tovább az Autoclub Travel oldalára »

Szállás információk:

1. nap: indulás Budapestről a reggeli órákban Telc-en keresztül, ahol rövid sétát teszünk az UNESCO által világörökségnek nyilvánított óvárosban, a reneszánsz árkádos polgári házai között. Érkezés Prágába az esti órákban. Szállás elfoglalása.
2. nap: délelőtt 2 órás városnézés Prágában helyi idegenvezetővel; a Szt. Vitus székesegyház, Királyi Vár és a Daliborka torony megtekintése. Délután szabadprogram.
3. nap: reggeli után 2 órás városnézés Prága óvárosában. A városnézést követően indulás Budapestre. Érkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 41 900,-/fő

Egyágyas felár: 12 700,-/fő
Félpanzió felár: 7 600,-/fő

Az ár tartalmazza: utazást komfortos autóbuszon, szállást reggelivel Prágában***-os szállodában, magyar nyelvű csoportkísérőt végig az út során, helyi idegenvezetőt Prágában, útlemondási biztosítást.

Az ár nem tartalmazza:
Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást és a belépőket!
Minimum létszám: 25 fő.
Jelentkezési határidő: 2011. július 25.

[Nincs ilyen galéria]

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.