5 NAP / 4 ÉJ PRÁGÁBAN

Árak:

Ft/fő/4 éj
reggeli
2 ágyas szoba
07.01 – 09.01
28 500,-
11.01 – 12.29
17 700,-

Régió/Környék:

Prága – az Arany Város. Károly-hídon /Karluv most/ hangulatos, Prága egyik fő látványosságának számító, 516 méter hosszú, és 10 méter széles hídon grafikusokkal, utcazenészekkel, mutatványosokkal, és fiatalokkal találkozhatunk. Prága egyik legjelentősebb tere a Vencel-tér, az újváros egyik kulturális és üzleti központja. A prágai vár (Prazsky hrad) Európa legnagyobb várkomplexumának számít, és a Guiness-rekordok könyve szerint maga a vár, 570 méteres hosszával, és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára.

Szállás:

Arbes Akciós Csomagajánlat Hotel***

Tovább az Autoclub Travel oldalára »

Szállás információk:

Leírás: Prága központjában, az Arbes tér közelében fekszik az 1. és 5. kerület, Smichov és Mala Strana határán, a történelmi városrészben. A Vár és a Petrin kert alatt a Moldva bal partján, a Károly-hídtól és a Nemzeti Színháztól 10-15 perc sétára található. Villamosmegálló a közelben, az Andel metrómegálló (B vonal) 3 perc sétára.
Elhelyezés: klasszikus eleganciával berendezett szobák minibárral, TV-vel, telefonnal, széffel és hajszárítóval, modern fürdőszobával.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: 24 órás recepció, társalgó-kávézó, bár, pénzváltó, reggeliző terem.

Ellátás:

Ellátás: hideg büféreggeli.

Egyéb információk:

Parkolás: zárt parkoló a hotel udvarában, szállásfoglalással együtt rendelendő, (helyszínen fizetendő kb. 17 EUR/éj/autó).

[Nincs ilyen galéria]

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.