BL-eredmények: elődöntős a Manchester és a Barcelona

A Manchester United és az FC Barcelona jutott be kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Manchesterben a múlt héten a Chelsea-t idegenben 1-0-ra legyőző United az első félidő hajrájában jutott vezetéshez, a fordulás után pedig biztosan tartotta előnyét.

A londoniak ugyan egy pillanatig sem adták fel, még azt követően sem, hogy a félidő derekán emberhátrányba kerültek, ám az MU védelme könnyedén verte vissza támadásaikat. A 77. percben váratlanul mégis sikerült az egyenlítés, de csak néhány másodpercig éltek a Chelsea reményei, mert Park azonnal betalált, s ez el is döntötte a továbbjutást. Ezzel Sir Alex Ferguson, az MU trénere továbbjutással és győzelemmel ünnepelte 100. nemzetközi kupameccsét.

A Lionel Messi vezette Barcelona tulajdonképpen már az első, hazai meccsen (5-1) eldöntötte a Sahtar Donyeck elleni párharcot, ám kedden Ukrajnában is sikerült nyernie, így kettős győzelemmel lépett a négy közé.

Bajnokok Ligája negyeddöntő, 1. mérkőzések:

Manchester United (angol)-Chelsea (angol) 2-1 (1-0), továbbjutott: a Manchester kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel.

Sahtar Donyeck (ukrán)-FC Barcelona (spanyol) 0-1 (0-1), továbbjutott: a Barcelona kettős győzelemmel, 6-1-es összesítéssel.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.