Már ötödik éve: edzőtáborozik a Fillari

A budaörsi sportegyesület készül 2011-es versenyévadra és ezzel még nincs vége: ugyanis a Fillarisok nagy bejelentésre készülnek, állítja László Dávid, a szervezet ügyvezetője.

Április első hétvégéjén a Fillarisok, a Mátra nehéz és olykor saras terepén készültek a 2011-es versenyszezonra. A 15 fős alakulatot április elsején az idő is megviccelte: pénteken még délelőtt esett az eső,de hétvége hátralevő részében már ragyogó napsütés fogadta a budaörsi hegyikerékpárosokat Ágasváron.

A fantasztikus idő és a jó hangulat jellemezte a három naposra tervezett edzőtábort, ahol a tizennégy éves utánpótlás csapat tagjai mellett a szülők is képviseltették magukat. A kemény terep nem csupán a kerékpárosokat viselte meg, a Mátra sziklás lejtői a bicikliket sem kímélte: mintegy tucat defekt, küllő törés és láncszakadás jellemezte a hétvégét.

A fantasztikus lejtők és a technikás emelkedők mellett a finom étkek és a természetben való igazi kikacsolódás játszotta a főszerepet.

Ugyan az edzőtábor véget ért, de a Fillari Team Budaörs már most a következő ún. junior edzőtáborára készül, ahol az utánpótlás szekció, a Balaton felvidéken fitogtatja majd erejét, a kilenc éves kortól egészen a 19 éves korig.

A budaörsi sportegyesület így készül 2011-es versenyévadra és ezzel még nincs vége: ugyanis a Fillarisok nagy bejelentésre készülnek, állítja László Dávid szervezet ügyvezetője.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.