Férfi kézilabda BL: kettős vereséggel búcsúzott a Szeged

Kiesett a Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután a hazai vereségét követően vasárnap idegenben 33-20-ra ismét kikapott a német Flensburgtól.

A magyar csapat a mostani kudarc révén kettős vereséggel, 60-46-os összesítéssel maradt alul a párharcban. A Szeged búcsújával nem maradt magyar együttes a BL-ben, mivel a Veszprémet szombaton a Barcelona ejtette ki.

Eredmény:
nyolcaddöntő, visszavágó: Flensburg-Handewitt (német) – Pick Szeged 33-20 (18-8), gól: Eggert 14/6, Hansen 4, Szilágyi 3, Boesen 3, Fahlgren 3, Heinl 3, Mocsai 2, Mogensen 1, illetve Törő 7/2, Katzirz, Herbert 3-3, Baláz, Lékai 2-2, Butenko, Zubai, Sulc 1-1

Fahlgren és Katzirz góljai vezették fel a találkozót, de utoljára 2-2-nél volt döntetlen az állás, ugyanis ettől kezdve a Flensburg meglépett a magyar csapattól. Eggert az egész meccsen tarthatatlannak bizonyult, összesen 14 gólt dobott…

A szegediekben Törő tartotta a lelket, de ő egymaga kevés volt ahhoz, hogy elkerüljék a nagy vereséget. A németeknél Szilágyi három, Mocsai két góllal vette ki részét a diadalból.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.