Elizabeth Taylor csak halála után engedte feltárni a súlyos titkot

Soha nem hallott titkos részlet szivárgott ki egy 1997-es Elizabeth Taylor-interjúból.

A szerdán, 79 éves korában elhunyt díva annak idején egy AIDS-aktivizmussal foglalkozó magazin, a POZ számára készülő interjú közben az író Kevin Sessumsnak elárult egy sokkoló titkot egykori közeli jó barátjáról, James Dean hollywoodi filmlegendáról, de kikötötte, hogy az interjúnak ezen részletét kizárólag a halála után hozhatják nyilvánosságra.

“Szerettem Jimmyt. Elmondok róla valamit, de ez halálomig nem jelenhet meg, rendben? Amikor Jimmy 11 éves volt és az édesanyja meghalt, egy lelkész molesztálni kezdte” – árulta el Sessumsnak Taylor, aki titoktartásra eskette beszélgetőtársát. “Azt hiszem, ez egész életében kísértette. Igazából tudom is, hogy ez így van. Nagyon sokat beszéltünk erről. Az Óriás forgatásai alatt éjszakákat beszélgettünk át. Csak beszéltünk és beszéltünk, és ez egyike volt azoknak a dolgoknak, amit bevallott nekem” – mondta Taylor Sessumsnak, aki ígéretéhez híven csak most, a filmdíva halála után hozta nyilvánosságra a nyomasztó titkot.

James Dean és Elizabeth Taylor együtt játszottak az 1956-os Óriás című filmben; Dean ezért az alakításáért kapta meg második posztumusz Oscar-díját. A színész 1955-ben, mindössze 24 évesen vesztette életét egy autóbalesetben.

(hirado.hu)

Comments Closed