Lázár János kijelentését bírálják a pártok

Szombaton felkerült az internetre egy hangfelvétel, amelyen Lázár János Hódmezővásárhely polgármestere a városi közgyűlésen úgy fogalmazott: “akinek nincs semmije az életben, az annyit is ér.”

„Én soha nem szégyelltem, ami van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem” – hangzik el a felvételen.

Az MSZP szerint Lázár Jánosnak meg kellene fontolnia, hogy örökre visszavonuljon a politikától
Török Zsolt, az MSZP szóvivője szerint Lázár János a hódmezővásárhelyi közgyűlésen tett kijelentése miatt nem alkalmas arra, hogy a Fidesz frakcióvezetője maradjon, de még azt is meg kellene fontolnia, hogy örökre visszavonuljon a politikától és a közélettől.

Jobbik bocsánatkérésre szólítja fel Lázárt
A Jobbik felszólítja Lázár Jánost, hogy szombaton napvilágra került “őszödi beszéde” után kérjen bocsánatot és kövesse meg a tisztességesen dolgozó magyar embereket – közölte Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

Az LMP felháborodott
Lázár János kijelentései a szegényekről cinikusak és felháborítóak – közölte az LMP szombaton. Az LMP közleménye hangsúlyozza: ez a kormány eddig is csak büntette a szegényeket, most nyilvánosan meg is alázta őket.
[poll id=”6″]

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.